h1

Hadley-Kamptz om Shachar

januari 14, 2012

Då jag skrev den här posten la jag in en oannonserad ping till kloka Isobel Hadley-Kamptz blogg. Då visste jag ännu inte det som Marcus/ozonist gjorde mig uppmärksam på; att hon just då diskuterade Shachars tokkonservativa krönika med insatta personer över Twitter.
Idag kom en krönika i Expressen. Läs den! För hon har typ rätt. Tycker jag. (Inte så mycket down my alley angående ADHD:s npf-status, men desto mer om Shachars tokerier.) Och: även hon tycker att det verkar som om Shachar faktiskt förordar att familjens, kyrkans och skolans roll är att tukta oregerliga pojkar som inte kan sitta still. Då är det alltså inte bara jag som inbillar mig, eller missar nån sorts ironi.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: