h1

Kursomläggning

juni 13, 2012

tiden för en kursändring är möjligtvis inne. jag märker att jag använder den här bloggen väldigt mycket, men inte till att skriva på utan bara att tänka med. och att jag bara använder den för att tänka om mig själv. fast eftersom jag inte skriver något på bloggen så blir det ju liksom inte att den funkar som den skall, dvs. som ett minne för mig – ett jag, till skillnad från mitt proteiniska, har lätt tillgång till och är färdigformulerat – så skall jag nog lägga om ambitionen med bloggen.

således: nu tänker jag på bloggen som något som handlar om mig. om min person och dess upplevelser och idéer. jag avser tagga alla poster med ”ego”. då skall jag väl ändå ta på allvar att jag får skriva vad som helst här.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: