h1

Titta jag kommenterade

juni 13, 2012

…nämligen på Eddy Nehls blogg då han skrev om ADHD, här. Sen skrev han vidare, här, och då följde jag käckt efter och försökte få till nån sorts dialog/försvar/fanvetvad med nån ADHDare som hade kommenterat på den förra posten. Jävlar vad jag pladdrade, lyckligtvis verkade den senare ha lämnat skutan för länge sen och nu står mitt långa försvarstal där och ber om bekräftelse från vem som helst, haha. Men jag kände nog att jag fick nåt på pränt ändå som inte skulle formulerats på samma sätt utan Eddys post.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: