h1

(H)järnkollambassadörskap

oktober 11, 2012

Jag är i Värmland, i ett hotellrum på ett konferenscenter i en gammal herrgård, som ju konferenscenter måste vara. Jag skall bli en ambassadör, en hjärnkollambassadör. Det är inte Hypertunneln utan en som heter Jakob och som också är jag som skall bli ambassadören, och som skall informera alla de där ute i samhället om psykiska olikheter och den närhet till psykisk ohälsa vi alla har gemensamt (men som vi neuronauter verkar ligga lite närmare riskzonen). Check out:  http://www.hjarnkoll.se/
Jag facebookar följande från mitt hotellrum:

…och får efter en stund en kommentar:

…men så kommer jag på att det ju räcker att blogga just det jag redan facebookat, for now.

Sålunda också ett bloggtips: http://www.domkallarmighannes.com.

I’ll be back later.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: