h1

Äh

mars 4, 2013

Det har bestämt visat sig att jag är trött på att ha en blogg. Igen. Flera månader har gått sen jag skrev sist. Kan bero på att jag känt mig något neuro/ADHD-mätt då mina idéer om sakernas tillstånd nu börjar samla sig till något stabilare. Jag har heller ingen lust att göra en sån där neuropolitisk blogg där allt som står i media skall kommenteras. Andra gör det bättre och är mer intresserade. Det är ändå bättre att skriva nåt än att inte göra det, har jag bestämt. Så det är vad jag gör nu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: