h1

DJ: Hypertunneln, Studio Chanslös

juli 22, 2013

Har ni vägarna förbi Gårda, Göteborg på onsdag kan ni ta och titta in på mikrofestival i Studio Chanslös, den semilegendariska fotostudion/reprummet/författarlyan/spelningslokalen/… som ni väl egentligen inte hört talas om något alls som hänt i. Jag spelar skivor i pauserna mellan Henke Wermelin & Nattskiftet, James Ausfarth samt Monnone Alone med Gary Olson (från Laybug Transistor!).

Det blir antagligen inte speciellt våldsamt. Jag lämnar både Gorgoroth och Merzbow hemma till fördel för Pastels och The Softies och sånt. Däremot blir det nog rätt kul. Kom dit om ni till undertecknad vill live-överlämna fanmail, presenter, stora penningsummor eller helt enkelt bara se hur jag ser ut i verkligheten, det är en storslagen syn vill jag lova. Jag har även väldigt behaglig och röst, detta tillstår jag utan omsvep. Eller om ni vill se habil och väldigt charmerande lofi-pop från Australien samt US, förstås, eller lite ilsken politisk popmusik med Studio Chanslös som hemmaplan.

flyer_1012821_10151548401957913_698673009_n

Eventet på Facebook: https://www.facebook.com/events/161678440686035/163630440490835/?notif_t=event_mall_comment

One comment

  1. […] Hypertunneln goes live igen alltså, denna gång inte med twee-pop och C-60-dängor (som det var härom månaden) utan med live-teori. Tre föreläsningar blir det. Inträdet är gratis. Mer info nedan, […]Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: