h1

Psykkonferens

mars 12, 2014

Hej alla fans. Ni har längtat efter min återkomst, visst? Så här ligger det till: sedan december har jag ett nytt jobb. Ett bra jobb är det. Jag leder ett projekt som handlar om att undersöka möjligheterna för patientmedverkan i frågor som rör kvalitetsregister på psykiatriområdet och, i den mån det går, faciliera en sådan kontakt. Helt utanför forskarvärlden, med andra ord, och på psykiatriområdet. Right down my alley, kunde man ju tycka, men se så enkelt skall det ju aldrig vara. Det har visat sig att det är så nära att jag inte riktigt vet vilket av mina intresseområden arom hör hemma var, och om Hypertunneln har någon plats i det hela.
Nu ha r jag bestämt mig för att strunta i sådant och bara skriva. Sitter just nu på spårvagn på väg till Bergakungen här i Göteborg för att närvara vid landets största psykiatrikonferens. Lite för bra för att inte låta bloggen vara med, visst? Håll koll på Twitterkontot samt på min professionella Twitter, @psykinflytande. Hej för nu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: