h1

Om mig

Jag är född 1972. Jag har ett barn. Jag skapar saker, formar om dem, älskar och lämnar dem. Jag har en styvdotter och en fru. Jag älskar musik. Jag är kropp och intensitet. Jag är akademiker och magiker. Jag är barnslig. Jag glömmer. Jag har hypertunneln. Jag sätter upp den då den behövs, ibland även annars. Det är att skapa ett minne av hur den formats av livet och hur den för mig skapar en speciell perception av detsamma som är denna bloggs initiala intention.

Den som har hypertunneln känner redan till den.

Bloggen är anonym. Det är inte jag; det känns dock skönt att skriva utan mitt fulla namn, åtminstone såhär i början. Undrar du vem jag är går det bra att maila och fråga. (Den intresserade kan dessutom räkna ut saken ganska lätt.) Jag är som sagt inte hemlig alls. Men ett namn kan hämma skrivande, så det får just nu inte vara med i den här presentationen.

Jag arbetar som forskare vid Göteborgs universitet och har titeln filosofie doktor i ämnet etnologi. Jag är även styrelseledamot i en lokal gren av föreningen Attention, som är en intresseförening för personer med neuropsykiatriska diagnoser och deras anhöriga. Som ADHD-person håller jag även föreläsningar om styrkor och svagheter med en hyperhjärna, detta gör jag som attitydambassadör för den regeringsstödda satsningen Hjärnkoll.

Vid frågor eller föredragsbokningar, maila till upstartingrehearsal[at]gmail.com. Det är min privata adress.

 

Jakob / Hypertunneln

3 kommentarer

  1. I think this is one of the most important info for me. And i am glad reading your article. But wanna remark on few general things, The web site style is ideal, the articles is really excellent D. Good job, cheers eddbcdggcdad


  2. Det här var det bästa och vackraste jag läst på länge! Otroligt inspirerande! Och så välskrivet så man baxnar!
    /Emil


    • Stort tack för det, Emil! Så fint att du hittat hit. Skall försöka göra det själv snart framöver, tänker jag. Hitta tilllbaka.Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: